«Μετρώντας τα αστέρια», η ταινία του Παναθηναϊκού (pics)

«Μετρώντας τα αστέρια», η ταινία του Παναθηναϊκού (pics)

Η πορεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης μεταφέρεται σε ταινία, με μερικούς από τους πρωταγωνιστές να αποκαλύπτουν τη συμμετοχή τους!

Μερικές ιστορίες  επιτυχίας και καταξίωσης, αξίζει να ειπωθούν… Αναμφίβολα, μία τέτοια είναι η διαδρομή του μπασκετικού Παναθηναϊκού μέχρι την καθιέρωση στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης και η σύνδεση του με την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Το to10.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μεριμνήσει ώστε η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού να γυριστεί σε ταινία, η οποία θα απεικονίσει την άνοδο της ομάδας μπάσκετ και την καθιέρωση της στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Τα γυρίσματα άρχισαν στις αρχές Νοεμβρίου και οι πρωταγωνιστές αποκάλυψαν τη συμμετοχή τους… Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος παίρνει μέρος στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» υποδύεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ ο Δάνης Κατρανίδης θα έχει το ρόλο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ακόμα, δεν έχει «διαρρεύσει» ποιος θα παίξει τον Θανάση Γιαννακόπουλο ή άλλα μέλη της ομάδας μπάσκετ.

Η ταινία φέρνει τον προσωρινό τίτλο «Μετρώντας τα αστέρια», μία ονομασία που παραπέμπει στις έξι φορές που ο Παναθηναϊκός έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Σκηνοθέτης της ταινίας έχει αναλάβει ο Χρήστος Δήμας, ενώ στο κάστινγκ συμπεριλαμβάνονται και άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως η Αφροδίτη Γεωργούση.

https://www.instagram.com/p/B57cwe0g0_B/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ