Ολυμπιακός Β’ – Ψυχικό 65-71

Ολυμπιακός Β’ – Ψυχικό 65-71

Η απουσία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει επηρεάσει υπερβολικά την ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη, η οποία ηττήθηκε για τέταρτη φορά φέτος στην Α2, έχοντας το… απαράδεκτο 19/37 από τις βολές!

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό Β’ στην Α2, με την αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων να χάνει εντός έδρας αυτή την φορά από το Ψυχικό με 65-71 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι και… εμμονικοί με τα σουτ από τα 6,75μ. , την ώρα που η ομάδα του Ρεμένταλα είχε τον Ιάκωβο Μιλιντίγεβιτς σε εξαιρετική κατάσταση με 21 πόντους και 6/9 τρίποντα!

Ο Ολυμπιακός Β’ δέχθηκε την τέταρτη ήττα του φέτος στην Α2, με την απουσία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη. Οι Πειραιώτες ήταν τραγικοί από τις βολές, πέταξαν 18 στα.. σκουπίδια, με το 19/37 να είναι καταδικαστικό και ουσιαστικά να δίνει τη νίκη στο Ψυχικό, που πραγματοποιεί πορεία ανόδου!

Για τους γηπεδούχους ο Πέτρος Μελισσαράτος ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε με 11 πόντους και 9 κερδισμένα φάουλ, την ώρα που ουσιαστικός στο πλευρό του Μιλιντίγιεβιτς ήταν ο Αλμέιδα Φρέιτας με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ