Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γύρισε ο Παράσχος και στο Περιστέρι ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το... 2006
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τόκιο 2020: Το μυαλό τους στο… κρεβάτι των αθλητών και στο πόσο μπορούν να αντέξουν τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο παρουσίασε τα υπνοδωμάτια και τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού που θα φιλοξενήσει 18.000 αθλητές.

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τόκιο 2020: Το μυαλό τους στο… κρεβάτι των αθλητών και στο πόσο μπορούν να αντέξουν τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού | to10.gr

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο παρουσίασε τα υπνοδωμάτια και τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού που θα φιλοξενήσει 18.000 αθλητές και μέλη αθλητικών αποστολών από όλο τον πλανήτη και τα δημόσια σχόλια αθλητών γύρω από την αντοχή των κρεβατιών οδήγησαν την κατάσταση εκτός ελέγχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο δύο κάτω από την κουβέρτα

Οι κατασκευαστές των κλινών στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο επιβεβαίωσαν ότι τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μετά τις αντιδράσεις αθλητών και απλών πολιτών στα social media γύρω από την αντοχή τους οι διοργανωτές «επέστρεψαν» διαβεβαιώνοντας πως «δεν θα καταρρεύσουν κατά τη διάρκεια του σεξ – με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν μόνο δύο άτομα κάτω από την… κουβέρτα»!

Είναι από χαρτόνι

Η κατασκευάστρια εταιρεία Airweave παρουσίασε τις ειδικά σχεδιασμένες ολυμπιακές κλίνες από χαρτόνι, οι οποίες θα ανακυκλωθούν μετά το τέλος των Αγώνων.

Τα κρεβάτια είναι μήκους 2,10 μέτρων θα έχουν επίσης στρώματα από πολυαιθυλένιο τα οποία θα επαναχρησιμοποιηθούν αργότερα για πλαστικά προϊόντα.

«Θα καταρρεύσουν»

Η παρουσίαση των επίπλων συνάντησε μικτές αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με πολλούς αθλητές να χλευάζουν την οικολογική προσέγγιση των διοργανωτών οι οποίοι έγραψαν πως «είναι μία φιλότιμη προσπάθεια αλλά όλα αυτά θα καταρρεύσουν με λίγο σεξ».

https://twitter.com/andrewbogut/status/1215224772239314944

Αντέχουν 200 κιλά

Ετσι οι κατασκευαστές έσπευσαν να διαβεβαιώσουν πως τα κρεβάτια θα μπορούσαν να αντέξουν μέχρι 200 κιλά βάρος, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό για δύο άτομα.«Έχουμε πραγματοποιήσει πειράματα, όπως πτώση μεγάλων βαρών πάνω από τα κρεβάτια» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Airweave και πρόσθεσε με νόημα: «Εφόσον παραμείνουν μόνο σε δύο άτομα στο κρεβάτι, θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυροί για να στηρίξουν το φορτίο».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από