ΕΟΚ: Συνάντηση Λιόλιου με Βασιλακόπουλο

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Προμηθέα, οι δύο άντρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (11/02), για να γίνει ενημέρωση προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ σχετικά με την πρωτοβουλία του dwsepasa.gr.


ΕΟΚ: Συνάντηση Λιόλιου με Βασιλακόπουλο | to10.gr

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και τον ενημέρωσε σχετικά με την πρωτοβουλία του dwsepasa.gr. Ο ισχυρός άντρας του Προμηθέα ζήτησε από τον Βασιλακόπουλο να συμμετέχει σε έναν ανοικτό διάλογο, όπως και όλους τους ενδιαφερόμενους για το άθλημα. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συναντηθεί την Τετάρτη (12/02) και με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του dwsepasa.gr: «Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος και ο κ. Λιόλιος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινίασε την πλατφόρμα dwsepasa.gr με στόχο την ανοιχτή δημόσια συζήτηση για το μπάσκετ, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Λιόλιος ενημέρωσε τον κ. Βασιλακόπουλο σχετικά με τους βασικούς άξονες της πρωτοβουλίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για έναν ουσιαστικό ανοιχτό διάλογο μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων στο μπάσκετ.

Παράλληλα, παρέθεσε τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την διάδραση του κόσμου με την πλατφόρμα, με τον αριθμό των συμμετοχών να είναι εντυπωσιακός.

Επίσης κάλεσε τον κύριο Βασιλακόπουλο να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία και μέσω του θεσμικού του ρόλου να παροτρύνει τους φιλάθλους να συμμετάσχουν μαζικά στην πλατφόρμα, σε έναν ειλικρινή διάλογο καταθέτοντας τις απόψεις τους για το αύριο του αθλήματος.

Αυτή είναι και η πρώτη συνάντηση, στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων με τους φορείς του αθλήματος, δεδομένου και του θεσμικού ρόλου της ΕΟΚ.. Άλλωστε,αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας DWSEPASA ο κ. Λιόλιος, έθεσε ως προτεραιότητα τις συναντήσεις με τους φορείς του μπάσκετ ώστε να γίνει ένας γόνιμος διάλογος με μόνο στόχο τη σύγκλιση για ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοβουλία DWSEPASA και ο κ. Λιόλιος προσωπικά θα συνεχίσουν τις προγραμματισμένες συναντήσεις με όλους τους φορείς του μπάσκετ,στο πνεύμα της ενότητας, της σύμπνοιας και της ουσιαστικής συζήτησης με έναν και μόνο στόχο, το μπάσκετ που οραματιζόμαστε όλοι. Έτσι αύριο ο κ. Λιόλιος θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλο».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ