Κορομηλάς : «Ποιος ασχολείται τώρα με σεμινάρια;»…

Κορομηλάς : «Ποιος ασχολείται τώρα με σεμινάρια;»…

Απίστευτος ο Εθνικός Καθηγητής, Κώστας Κορομηλάς, στην εποχή της εξ αποστάσεως μάθησης, θεωρεί ότι εν καιρώ κορωνοϊού δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Έχει πάντα ενδιαφέρον να ακούς ανθρώπους από τον χώρο του μπάσκετ να καταθέτουν άποψη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Κώστα Κορομηλά, μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ και Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας. Μίλησε ο κ. Κορομηλάς σε μπασκετικό site κι έδειξε ότι είναι χαμηλών τόνων. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ο μοναδικός Εθνικός Καθηγητής Διαιτησίας απάντησε (φαντάζομαι) με ειλικρίνεια «όχι έχουμε αξιολογότερους από μένα εθνικούς καθηγητές. Είναι οι κ. Πιτσίλκας, Ζαβλανός, Τανατζής, Μητσόπουλος. Άκρως αξιόλογοι, απλά η Ομοσπονδία επιλέγει έναν, τον οποίο ονομάζει η ΦΙΜΠΑ Εθνικό Διαιτητή».

Αλήθεια, αφού οι άλλοι -κατά δήλωσή του είναι αξιολογότεροι, γιατί επιλέχθηκε ο Βολιώτης από την ΕΟΚ; Μάλλον είναι… τυχερός, αλλά πάμε παρακάτω. Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ικανοποιημένος από την ελληνική διαιτησία είπε:

«Θεωρώ ότι η ελληνική διαιτησία είναι πολύ υψηλά η ελληνική διαιτησία σε όλο τον μπασκετικό χάρτη του κόσμου. Έχουμε νέα παιδιά, απλούστατα πρέπει να δουλεύουμε λίγο περισσότερο είτε εμείς, είτε οι ενεργοί συνάδελφοι, με την έννοια του άκρατου επαγγελματισμού». Πώς είπατε; Είναι επαγγελματική η διαιτησία, ή ζητάμε επαγγελματισμό από ερασιτέχνες; Εξαιρετικό, όπως κι αν το δει κανείς.

«Ζούμε την εποχή της άμεσης ικανοποίησης, πότε θα γίνω διεθνής, πότε θα γίνω διευθυντής, δεν προχωράνε βήμα βήμα. Μην βιάζεστε» είπε ο άνθρωπος, που τη μία μέρα κρέμασε τη σφυρίχτρα και την άλλη μπήκε στην ΚΕΔ. Κι ως Εθνικός Καθηγητής υποστήριξε αναφορικά με την ανάγκη επιμόρφωσης και σεμιναρίου των διαιτητών:

«Αυτά είναι άνευ ουσίας, μπροστά στη λαίλαπα. Ο κόσμος ζει με τον φόβο του κορωνοϊού. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει το σεμινάριο. Πιθανόν να γίνει τον Σεπτέμβριο. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθούμε με την εκπαίδευση. Ποιος θα ασχοληθεί με την εκπαίδευση, όταν δίπλα του πεθαίνει ο συγγενής του;».

Ευτυχώς που είναι μόνο καθηγητής διαιτησίας κι όχι σε κεντρικό εκπαιδευτικό πόστο, γιατί τα σχολεία θα άνοιγαν σε καμιά τριετία. Στην εποχή της πληροφόρησης, της εξ αποστάσεως μόρφωσης κι εργασίας, ο Εθνικός Καθηγητής Διαιτησίας πιστεύει ότι δεν είναι ώρα για επιμόρφωση. Τι να πούμε εμείς, τα είπε όλα ο Κώστας Κορομηλάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ