Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκαρμπαχόθα: «Η καλύτερη δυνατή η απόφαση της FIBA»

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, συνεχάρη την παγκόσμια αρχή του μπάσκετ για την γρήγορη απόφαση της σχετικά με την ακύρωση και μεταφορά των διοργανώσεών της.

Γκαρμπαχόθα: «Η καλύτερη δυνατή η απόφαση της FIBA» | to10.gr

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόθα συνεχάρη την FIBA, επειδή έλαβε εγκαίρως την καλύτερη δυνατή απόφαση, διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα που έχει ως άξονα πάνω από όλα την υγεία και τις αντοχές των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας: «Η απόφαση που ελήφθη ήταν η καλύτερη δυνατή και ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η FIBA στάθηκε ικανή να ανταποκριθεί στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, δημιουργώντας ένα νέο προγραμματισμό και επιτρέποντας σε όλους τους εμπλεκόμενους να συνυπάρξουν, όπως οι Ομοσπονδίες, οι διοργανώσεις, οι ομάδες, οι παίκτες. Αυτό το νέο πρόγραμμα που εκπόνησε η FIBA έχει πολύ άμεση θετική επιρροή στην υγεία των παικτών, καθώς ένα υπερφορτωμένο καλεντάρι, θα ήταν εναντιον των αθλητών. Με αυτή τη δουλειά που έγινε, με την καθοδήγηση και της ηγεσία της FIBA, ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι έτοιμος και με όλες τις δυνάμεις του συγκεντρωμένες να βγει από την κρίση του COVID-19 όταν αυτή ξεπεραστεί.

Η ισπανική ομοσπονδία νιώθει ευγνωμοσύνη για τη FIBA για το γεγονός ότι δεν άλλαξε τις ημέρες του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021. Η διατήρηση των διοργανώσεων και των επενδύσεων σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή και για τις οποίες εργαστήκαμε σκληρά μαζί με την γαλλική ομοσπονδία για περισσότερα από δύο χρόνια μας επιτρέπει να έχουμε ακριβώς τον ίδιο στόχο: Αυτό το Ευρωμπάσκετ να φέρει το γυναικείο μπάσκετ σε μία άλλη εποχή».