Ένα μικρό πρόβλημα υγείας ταλαιπώρησε τον Δήμου

Ένα μικρό πρόβλημα υγείας ταλαιπώρησε τον Δήμου

Ο «ιστορικός» πρόεδρος του χώρου της διαιτησίας, Κώστας Δήμου, πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. Συγκινητική ανταπόκριση.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν (εκτός των άλλων) ως επιταχυντής ενημέρωσης και διάδοσης ενός γεγονότος. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Κώστα Δήμου, ενός εκ των κορυφαίων ανθρώπων, που πέρασαν από την ελληνική διαιτησία και μέλος του ευρωπαϊκού Hall of Fame. Ο ιστορικός πρόεδρος του χώρου, αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, που κινητοποίησε πολλούς φίλους του.

Αν κι η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη, κυρίως λόγω ηλικίας, αλλά και χαμηλού αιματοκρίτη, υπήρξε ανάγκη για αιμοδοσία κι η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Άλλωστε, υπάρχουν τοπικοί Σύνδεσμοι, με χαρακτηριστικότερο αυτόν της Λάρισας, που έχουν δημιουργήσει τράπεζα αίματος και μάλιστα με… απόθεμα.

Τα περαστικά προς τον Δήμου, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, η κινητοποίηση, ήταν ενδεικτικά της αγάπης που τρέφει ο κόσμος της διαιτησίας για έναν εκ των παλαιοτέρων και κορυφαίων του χώρου. Περαστικά κι από εμάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ