Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Ιτούδης θα έχει την πρόκληση να συνεργαστεί με τον Ντόνστιτς»

Ο πρόεδρος της σλοβένικης ομοσπονδίας, Ματέι Έρζαβεκ, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις που έχει με τον Έλληνα τεχνικό της ΤΣΣΚΑ.

«Ο Ιτούδης θα έχει την πρόκληση να συνεργαστεί με τον Ντόνστιτς» | to10.gr

Σίγουρος πως θα μπορέσει να βρει την χρυσή τομή με τον Δημήτρη Ιτούδη εμφανίστηκε ο  Ματέι Έρζαβεκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της σλοβενικής ομοσπονδίας μπάσκετ,  εξήγησε πως οι Σλοβένοι έχουν τον τρόπο να πείσουν τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ και τόνισε ότι είναι κίνητρο να μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Ερζαβεκ είπε: «Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Αν δεν ενδιαφερόταν για το πρότζεκτ μας, θα το έλεγε. Πιστεύω πως έχουμε τον τρόπο να τον πείσουμε. Επίσης, γνωρίζω πως πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην Ευρώπη. Επομένως, τα χρήματα δεν είναι το κίνητρό του στη συγκεκριμένη φάση.

Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης. Αποτελεί πρόκληση για κάθε προπονητή η υπεράσπιση του τίτλου. Πρόκληση είναι και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιθανότατα, πάντως, η μεγαλύτερη πρόκληση από όλες είναι η συνεργασία με τον Λούκα Ντόντσιτς. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα γύρω του και παράλληλα να σιγουρευτούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς εκείνον.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία, γιατί γνωρίζουμε μόνο το καλεντάρι της FIBA. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στις διοργανώσεις των ομάδων. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».