Γλυνιαδάκης: «Δεν ζητήσαμε παρά μόνο τη γνώμη τους»

Γλυνιαδάκης: «Δεν ζητήσαμε παρά μόνο τη γνώμη τους»

Δεν μάζεψε υπογραφές ο ΠΣΑΚ, υποστήριξε ο πρόεδρος του Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ξεκαθαρίζοντας πως απλά ρώτησαν τη γνώμη τους.

«Ουδέποτε ζητήσαμε δημοψήφισμα, ούτε μαζεύουμε υπογραφές. Τα μέλη μας, που παίζουν σε ομάδες της Α2, είναι τα περισσότερα καινούρια και δεν έχουμε ούτε τα e-mail τους. Το μόνο που κάναμε ήταν να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία τους, ρωτώντας παράλληλα τη γνώμη τους για το ενδεχόμενο της επανέναρξης της σεζόν».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, διέψευσε τα περί… συγκέντρωσης υπογραφών, τονίζοντας ότι το μόνο που έκαναν ήταν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία των μελών τους, ζητώντας ταυτόχρονα τη γνώμη τους για το αν πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν. Επί της ουσίας, δηλαδή, μας είπε ότι δεν ήταν… δημοψήφισμα, αλλά… σφυγμομέτρηση.

Αναφορικά με την τροπολογία Αυγενάκη υποστήριξε ότι «περιμένουμε με αγωνία πώς θα εξελιχθεί, γιατί μας αφορά άμεσα. Προέχει η υγεία μας, είναι κάτι που το λέμε από την πρώτη μέρα. Στα γήπεδα θα επιστρέψουμε μόνο αν υπάρχει ασφάλεια».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δεν κρύφτηκε, έδειξε ότι γνωρίζει πως η επόμενη μέρα θα είναι… ζόρικη: «Στο μπάσκετ θα υπάρχουν λιγότερα έσοδα, όπως θα συμβεί και για όλο τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα τις ομάδες και κατ’ επέκταση και τους παίκτες. Αναμένουμε μία κατάσταση δύσκολη για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ