Στο Ισραήλ επιστρέφουν στην… μπασκετική κανονικότητα

Στο Ισραήλ επιστρέφουν στην… μπασκετική κανονικότητα

Την πρώτη μέρα του καλοκαιριού επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες του Ισραήλ. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στον Ιούλιο.

Μετρούν αντίστροφα στο Ισραήλ. Εν αντιθέσει με την ελληνική πραγματικότητα, όπου τα πρωταθλήματα διακόπηκαν δίχως δεύτερη σκέψη, εκεί όχι μόνο γυρίζουν, αλλά έχουν βάλει και συγκεκριμένα σημάδια. Την 1η Ιουνίου οι ομάδες ξεκινούν προπονήσεις, το τέλος της σεζόν έχει προγραμματιστεί για την τελευταία μέρα του Ιουλίου, στο ενδιάμεσο θα έχουν γίνει τα πάντα (μίνι προετοιμασία, αγώνες, κτλ.).

Παίκτες και προπονητές συμφώνησαν με τις ομάδες να εισπράξουν το 75% του φετινού τους συμβολαίου, συνεχίζοντας κανονικά το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Βεβαίως, όλα αυτά γίνονται σε συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την πολιτική ηγεσία του αντίστοιχου Υπουργείου Αθλητισμού, τις αρμόδιες επιστημονικές επιτροπές.

Όχι πως έχουν λύσει τα προβλήματα, που δημιούργησε η πανδημία. «Η οικονομική ζημιά είναι πολύ μεγάλη και το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται να βρεθεί ένας τρόπος, για να αποζημιωθούν οι ομάδες και να μπορέσουν να επιστρέψουν στους αγώνες. Αν δεν λάβουμε αποζημίωση, δεν θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα» είπε ο Σιμόν Μιζράχι. Ο ιστορικός ηγέτης της Μακάμπι… βγήκε μπροστά, προκειμένου να πειστούν οι κυβερνώντες να ενισχύσουν την προσπάθεια, που θα κάνουν σωματεία, προπονητές και παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ