Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Τώρα είναι καλός ο... Αμπέλ» που λέει και ο Μπόγρης;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το λογικό παράπονο του Κουμπούρα προς τον ΠΣΑΚ (pic)

Ο πόιντ γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου στάθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μικρότερες κατηγορίες από τον ΠΣΑΚ, ο οποίος κοιτάει μόνο πως να βοηθήσει τους παίκτες της Basket League.

Το λογικό παράπονο του Κουμπούρα προς τον ΠΣΑΚ (pic) | to10.gr

Δεν είναι μονάχα οι παίκτες της Basket League που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. Είναι και οι άλλες κατηγορίες, όπως η Α2 Ανδρών, η Β Εθνική και εννοείται και η Α1 Γυναικών. Διοργανώσεις που οι αθλητές τους βλέπουν τα λεφτά τους να κάνουν φτερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΠΣΑΚ προσπαθεί και κάνει έναν μεγάλο αγώνα για να διασφαλίσει τα λεφτά των αθλητών της πρώτης κατηγορίας. Των υπολοίπων όμως; Αυτό το πρόβλημα έθιξε και ο Φάνης Κουμπούρας μέσω του λογαριασμού του στο twitter, τονίζοντας ουσιαστικά ότι οι παίκτες δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία για να παλέψουν για έναν κοινό σκοπό.

Ο πόιντ γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου έγραψε πως: «Βγαίνουν οι καλλιτέχνες και διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν συμπεριληφθεί οι κλάδοι τους στα επιδόματα και τους δίνουν 15 εκατομμύρια και μπράβο τους. Εμείς ασχολούμαστε με το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα και αν πρέπει να ανέβω εγώ ή ο αντίπαλός μου».