Το λογικό παράπονο του Κουμπούρα προς τον ΠΣΑΚ (pic)

Το λογικό παράπονο του Κουμπούρα προς τον ΠΣΑΚ (pic)

Ο πόιντ γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου στάθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μικρότερες κατηγορίες από τον ΠΣΑΚ, ο οποίος κοιτάει μόνο πως να βοηθήσει τους παίκτες της Basket League.

Δεν είναι μονάχα οι παίκτες της Basket League που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. Είναι και οι άλλες κατηγορίες, όπως η Α2 Ανδρών, η Β Εθνική και εννοείται και η Α1 Γυναικών. Διοργανώσεις που οι αθλητές τους βλέπουν τα λεφτά τους να κάνουν φτερά.

Ο ΠΣΑΚ προσπαθεί και κάνει έναν μεγάλο αγώνα για να διασφαλίσει τα λεφτά των αθλητών της πρώτης κατηγορίας. Των υπολοίπων όμως; Αυτό το πρόβλημα έθιξε και ο Φάνης Κουμπούρας μέσω του λογαριασμού του στο twitter, τονίζοντας ουσιαστικά ότι οι παίκτες δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία για να παλέψουν για έναν κοινό σκοπό.

Ο πόιντ γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου έγραψε πως: «Βγαίνουν οι καλλιτέχνες και διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν συμπεριληφθεί οι κλάδοι τους στα επιδόματα και τους δίνουν 15 εκατομμύρια και μπράβο τους. Εμείς ασχολούμαστε με το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα και αν πρέπει να ανέβω εγώ ή ο αντίπαλός μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ