Κάτι… τρέχει με Μπλέικ Γκρίφιν και Κένταλ Τζένερ!

Κάτι… τρέχει με Μπλέικ Γκρίφιν και Κένταλ Τζένερ!

Ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπλέικ Γκρίφιν, είναι και επίσημα ζευγάρι με την εκρηκτική Κένταλ Τζένερ, τη μικρότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν και οι κακές γλώσσες… παραμονεύουν!

Μπλέικ Γκρίφιν και Κένταλ Τζένερ είναι και επίσημα ζευγάρι! Και πολλοί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού… περιμένουν. Το «τι ακριβώς» περιμένουν θα σας το πει η απάντηση στο παρακάτω ερώτημα. Τι κοινό έχουν οι Τρίσταν Τόμπσον, Λαμάρ Όντομ και Κρις Χάμφρις; Εκτός από το ότι είναι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, είχαν όλοι σχετιστεί με κάποιον τρόπο με κάποια από τις αδερφές Καρντάσιαν.

Και το αποτέλεσμα; Και οι τρεις παίκτες είδαν την καριέρα τους να πέφτει κατακόρυφα, έστω και αν είχαν ξεκινήσει πολλά υποσχόμενοι. Ο μόνος που ξέφυγε από την «κατάρα των Καρντάσιαν» είναι ο Τζέιμς Χάρντεν που πέρασε και δεν… ακούμπησε ευτυχώς. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Λαμάρ Όντομ που κόντεψε να πεθάνει, ο Κρις Χάμφρις δεν έκανε το «μπαμ» που όλοι περίμεναν, την ώρα που και ο Τρίσταν Τόμπσον φέτος… αγνοείται.

Ο Γκρίφιν είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα των τελευταίων ετών στο NBA και όλοι περιμένουν να δουν τι… επιπτώσεις θα έχει στην διαφαινόμενη μεγάλη καριέρα του η σχέση του με μια από τις Καρντάσιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ