Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αισιόδοξη η FIBA για την επιστροφή στην δράση

Η παγκόσμια αρχή του μπάσκετ δηλώνει αισιόδοξη για την συνέχεια και για αυτό ξεκίνησε μία πολύ όμορφη εκστρατεία, που καλεί τον κόσμο να μοιραστεί μέσω κοινωνικών δικτύων, την ανυπομονησία του για την επανέναρξη της σεζόν.

Αισιόδοξη η FIBA για την επιστροφή στην δράση | to10.gr

Η Διεθνής Ομοσπονδία αισθάνεται αισιόδοξη για την επιστροφή στη δράση. Για αυτό μάλιστα ξεκίνησε  εκστρατεία, στην οποία καλεί τον κόσμο να μοιραστεί μέσω κοινωνικών δικτύων, την ανυπομονησία του για την επιστροφή στη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ενημέρωση της FIBA αναφέρει, «Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επιφέρει πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις στις ζωές όλων των ανθρώπων, ενώ μεταξύ άλλων τους έχει στερήσει και την ευχαρίστηση που τους προσφέρει η παρακολούθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Παρ’ όλο που δεν διεξάγονται αγώνες μπάσκετ, η FIBA θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας στους απανταχού μπασκετόφιλους και το κάνει μέσω μίας καμπάνιας. Η παγκόσμια ομοσπονδία, μέσω της καθιέρωσης του hashtag: #FIrstBAsket, λανσάρει ένα ευχάριστο κι ανθρώπινο challenge, στο οποίο εκτός από τους άμεσους πρωταγωνιστές του μπάσκετ, προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα κάλεσμα στον κόσμο του μπάσκετ να μοιραστεί μέσω των social media την ανυπομονησία του για το πρώτο καλάθι που θα πετύχει, όταν οι ομάδες επιστρέψουν στις προπονήσεις και ο κόσμος σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.

Η FIBA έχει καλέσει να συμμετάσχουν και τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστούν τα βίντεο ή οι τοποθετήσεις μεγάλων αστέρων του παγκόσμιου μπάσκετ και ο στόχος της είναι να ακολουθήσουν οι απλοί φίλαθλοι, σε μία καμπάνια που έχει κίνητρο την μεταφορά ενός μηνύματος θετικότητας και αγάπης για το μπάσκετ, ενώνοντας όλους την κοινότητα του σπορ παγκοσμίως.

Ο Ανδρέας Ζαγκλής, γενικός γραμματέας της FIBA αναφέρει:

«Τους τελευταίους μήνες η πανδημία του COVID-19 άλλαξε την καθημερινότητα της ζωής μας και προκάλεσε σημαντικές διαταράξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό, όπως και στο μπάσκετ. Καθώς ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να ανακτά τον κανονικό ρυθμό των δραστηριοτήτων του, η οικογένεια του μπάσκετ περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή και του μπάσκετ. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες η ψηφιακή καμπάνια #FirstBAsket προωθεί το πάθος και την αγάπη για το παιχνίδι και προσκαλεί τους πάντες να μοιραστούν το δικό του θαυμάσιο #FIrstBAsket μετά την επιστροφή τους στην δράση».