Παραδόθηκε ο αναπνευστήρας των διαιτητών μπάσκετ

Παραδόθηκε ο αναπνευστήρας των διαιτητών μπάσκετ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ευαισθησία των διαιτητών του χώρου. Συγκέντρωσαν χρήματα κι έκαναν δωρεά ζωής στο Υπουργείο Υγείας.

Μπορεί η ΕΟΚ να τους χρωστά ένα κάρο χρήματα, μπορεί κάποιοι να κάνουν πολιτική στην πλάτη τους και με ξένα κόλλυβα να χαμογελούν και να δείχνουν πόσο όμορφες κινήσεις κάνουν, όμως αυτό δεν αφορά κατ’ ελάχιστο το σώμα των Ελλήνων διαιτητών, που γι’ άλλη μια φορά έδειξαν την ευαισθησία τους.

Με πρωτοβουλία της ΟΔΚΕ και χρήματα των διαιτητών (ενεργών και μη), συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό, με το οποίο αγοράστηκε συσκευή αναπνοής (αναπνευστήρας), ο οποίος και παραδόθηκε εκεί που έπρεπε (στο Υπουργείο Υγείας). Μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της Ομοσπονδίας των Διαιτητών:

«Αξιότιμοι Συνάδελφοι,
Η προσπάθεια μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και την Τρίτη 19 Μάιου 2020 παραδόθηκε η συσκευή ΑΝΑΠΝΟΗΣ-ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ, στον αρμόδιο παραλαβών των κεντρικών αποθηκών του Υπουργείου Υγείας.

Ευχαριστούμε πολύ,
ΟΛΟΥΣ τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ενεργούς και μη, τους φίλους και συνεργάτες που συμμετείχαν ανεξαρτήτου ποσού σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς για τους συνανθρώπους μας.
Αποδείξαμε περίτρανα ότι οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, είναι μια ενεργή κοινωνική ομάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.
Και πάλι ευχαριστούμε».

Οι διαιτητές έκαναν το χρέος τους, καλώς η ΟΔΚΕ προχώρησε στην ανακοίνωση, με την οποία θα συμφωνήσουμε απόλυτα, είναι καιρός να ασχοληθεί λιγάκι και να συγκεντρώσει και τα οφειλόμενα προς τα μέλη της, χτυπώντας (λέμε τώρα) το χέρι στο τραπέζι κι αφήνοντας την πολιτική των… δόσεων μακράς διάρκειας.

Αλλά και πάλι, ας μείνουμε στο γεγονός κι ας χειροκροτήσουμε τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι δεν είναι όλοι υψηλά αμειβόμενοι, δεν ανήκουν όλοι στην ελίτ της Α1, είναι παιδιά που έδωσαν από το υστέρημά τους. Ειδικά γι’ αυτούς αξίζει πέρα από το μπράβο και την ηθική ανταμοιβή να πάρουν γρήγορα τα χρήματα που τους χρωστούν Ομοσπονδία κι Ενώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ