Μπόγρης: «Θέλουμε να παίξουμε στο Final 4»

Μπόγρης: «Θέλουμε να παίξουμε στο Final 4»

O Έλληνας σέντερ είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Τενερίφης, στην ήττα της πρεμιέρας της τελικής φάσης της Liga Endesa, από την Μάλαγα με 83-70.

Ο Έλληνας σέντερ, με δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα, τόνισε πως παρά την σημερινή ήττα, στόχος της Τενερίφης είναι η πρόκριση στο Final 4.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και για όλους να επιστρέψουμε μετά από τόσο διάστημα. Ευχαριστούμε πολύ την ACB που μας προστατεύουν όλες αυτές τις μέρες. Ήταν διαφορετικές, ήμασταν όλοι μαζί. Είμαστε ευτυχισμένοι που επιστρέψαμε στους αγώνες, αλλά δεν είχαμε πολύ τύχη σήμερα. Η Μάλαγα έβαλε πολλά τρίποντα, για τα οποία φταίμε κι εμείς σε πολλές περιπτώσεις και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, γιατί οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το τουρνουά αυτό είναι σαν τις Εθνικές Ομάδες. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς το αποτέλεσμα, να αφήνεις πίσω το παιχνίδι που τελείωσε και να κοιτάς το επόμενο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα».

Ο «Μπογρίνιο» ρωτήθηκε πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο παράγοντας κούραση, με τον ίδιο να τονίζει: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία, κάτι που είναι καλό για εμάς και ξέρουμε πως να προστατεύσουμε το σώμα μας και να αναρρώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η Βαλένθια και η λίγκα έχουν προβλέψει και έχουν πολύ καλές εγκαταστάσεις για να μας βοηθήσουν σ’ αυτό και θα πρέπει να πούμε ένα ακόμη “ευχαριστώ” γι’ αυτό. Εμείς πρέπει μόνο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι γιατί είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να παίξουμε στο Final Four, γιατί αυτή η ομάδα θέλει κάθε χρόνο να βρίσκεται ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ