Μπόγρης: «Ήταν μία απολαυστική χρονιά, τα λέμε τον Σεπτέμβρη» (pic)

Μπόγρης: «Ήταν μία απολαυστική χρονιά, τα λέμε τον Σεπτέμβρη» (pic)

Ο Έλληνας σέντερ έκανε μία καλή σεζόν με την Τενερίφη και μέσω δημοσίευσης έδειξε ότι και εκείνος το χάρηκε.

Ο Γιώργος Μπόγρης αποφάσισε να γράψει όσα ένιωσε την σεζόν που μας πέρασε μετά τον τελευταίο αγώνα της Τενερίφης για την φετινή σεζόν. Ο 31χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού είδε την ομάδα να νικάει την Μπαρτσελόνα με 87-86 αλλά χωρίς κάποιο κίνητρο αφού δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Με δημοσίευση του στο instagram, έκανε μία δική του αποτίμηση της σεζόν, αναφέροντας ότι είναι τυχερός που αγωνίζεται στον ισπανικό σύλλογο και πλέον ανυπομονεί ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμα, έγραψε ότι είναι διαθέσιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται για να πετύχει η ομάδα του τους επόμενους στόχους της.

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν μου είπαν ότι μπορούσα να επιστρέψω στην Τενερίφη, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πόσο τυχερός είμαι! Είμαι τυχερός που ήμουν σε αυτό το κλαμπ με αυτούς τους συμπαίκτες και με αυτούς τους προπονητές. Ήταν μία απολαυστική χρονιά. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, αλλά έχω ήδη το μυαλό μου στην επόμενη. Πολλές προκλήσεις μπροστά, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους μας και ελπίζω ότι θα δούμε το γήπεδο γεμάτο από τους οπαδούς μας, πρέπει να νιώσουμε την ενέργειά σας! Σας ευχαριστώ όλους, με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Τα λέμε τον Σεπτέμβριο!».ο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ