ΚΑΕ Άρης : «Ανεπίτρεπτη τέτοια χυδαιότητα για πολιτικό πρόσωπο»

Ανακοίνωση, με αφορμή την υβριστική τοποθέτηση του Υφυπουργού Υγείας Κώστα Ζουράρι, κατά του Άρη, εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.


ΚΑΕ Άρης : «Ανεπίτρεπτη τέτοια χυδαιότητα για πολιτικό πρόσωπο» | to10.gr

Την αντίδραση και της ΚΑΕ Άρης προκάλεσε η απαράδεκτη τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο Υφυπουργός Παιδείας.

Οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν λόγο για χυδαία και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά, καλώντας και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση. Παράλληλα αφήνονται αιχμές για μερίδα μέσων της πόλης της Θεσσαλονίκης που δεν αντιμετωπίζουν με αρνητικό τρόπο τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσo μάλιστα όταν αφορά τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια.

Ως Υφυπουργός Παιδείας, θα πρέπει να υπερασπίζεται τον αθλητικό σύλλογο που γαλουχεί, ανατρέφει μεγάλο μέρος της νεολαίας του τόπου μας στα αθλητικά ιδεώδη, κρατώντας αυτά τα παιδιά μακριά από σκοτεινά και ύποπτα λημέρια, όπου ανήκουν τέτοιες εκφράσεις. Δεν μας προκαλεί όμως ούτε έκπληξη ούτε απορία… Ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος να δώσουμε αξία στις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας.

Η ιστορία του ΑΡΗ αυτόματα απαξιώνει οποιονδήποτε προσπαθεί να τη σπιλώσει. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχρισε κάποιον Υφυπουργό Παιδείας, ωστόσο με τον λόγο του αυτος αγνοεί τη πραγματική σημασία της λέξης παιδεία. Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε κάτι ακόμη.

Έχουμε καταλάβει τη φιλική ή όχι διάθεση κάποιων καθώς και ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε σχέση με τον ΑΡΗ. Ανεξάρτητα απ’ αυτό ο κ. Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί και να πράξει! Ίσως να είναι η αφορμή για μια συζήτηση περί ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης…».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο