Δημιουργεί κλίμα η ΕΟΚ λίγο πριν τον «τελικό» του Ολυμπιακού Β’ στην Πάτρα

Δημιουργεί κλίμα η ΕΟΚ λίγο πριν τον «τελικό» του Ολυμπιακού Β’ στην Πάτρα

Η ΕΟΚ δυναμιτίζει το κλίμα πριν τη σημαντική αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας με τον Ολυμπιακό, καθώς κατέθεσε αίτημα στην Πολιτεία, ζητώντας να δοθεί άδεια για να μπορέσουν να βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο!

Με μια πρωτοφανή μεθόδευση λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό Β’ στην Πάτρα, στον οποίο θα κριθεί η απευθείας άνοδο στην Basket League, η ΕΟΚ κατέθεσε αίτημα στην Πολιτεία, ζητώντας να δοθεί άδεια προκειμένου να μπορέσουν να βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο!

Με πρόφαση το αυξημένο ενδιαφέρον η Ομοσπονδία επιχειρεί θρασύτατα να δημιουργήσει κλίμα ανήμερα του αγώνα. Είναι πλέον προφανές ότι η απερχόμενη διοίκηση παίζει τα ρέστα της σε όλα τα επίπεδα, πασχίζοντας να δείξει στον Ολυμπιακό ότι τον θεωρεί «αιώνιο» αντίπαλό της. Και λίγο πριν περάσει οριστικά στο περιθώριο αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο χωρίς να την ενδιαφέρουν ούτε τα προσχήματα.

Πλέον τον λόγο έχει το Υπουργείο αφού εκείνο θα αποφασίσει για το αν μία ακόμα επιχείρηση αλλοίωσης των ισχύοντων οδηγιών και διατάξεων από την ΕΟΚ, θα περάσει από την κλειδαρότρυπα μερικές ώρες μόνο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της χρονιάς στην Α2. Και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσο προβλεπόμενα θα είναι τα μέτρα στο σημερινό ματς και αν θα τηρηθούν οι κανονισμοί που ισχύουν σε όλα τα πρωταθλήματα της χώρας λόγω της πανδημίας.

Θυμίζουμε ότι ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Β’ χρειάζεται νίκη ή ήττα έως τρεις πόντους για να πάρει εκείνος το εισιτήριο, ενώ ο Απόλλωνας που είχε ηττηθεί με 81-78 στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, χρειάζεται νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων ώστε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ