Μάνατζερ Άκερ κατά Απόλλωνα: «Θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες»

Μάνατζερ Άκερ κατά Απόλλωνα: «Θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες»

Ο μάνατζερ του Ντάνιελ Άκερ εκτόξευσε απειλές κατά του Απόλλωνα Πάτρας, προαναγγέλλοντας πρόστιμόν ύψους 150.000 ελβετικών φράγκων.

Ο Απόλλωνας Πάτρας πριν από δύο σεζόν είχε ταράξει τα νερά της Α2 φέρνοντας τον Ντάνιελ Άκερ, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Φαίνεται όμως πως αυτή η… βόμβα όπως χαρακτηρίζονταν τότε η μεταγραφή του είναι έτοιμη να σκάσει στα χέρια των διοικούντων της πατρινής ομάδας.

Ο Άκερ φαίνεται πως έχει ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς με τον Απόλλωνα, με τον μάνατζερ του παίκτη, Γιώργο Ζαμπέλη, να εξαπολύει επίθεση προς την αφερέγγυα όπως υποστηρίζει διοίκηση της ομάδας ανακοινώνοντας πως θα προκύψει πρόστυιμο ύψους 150.000 ελβετιών φράγκων λόγω  αυτής της οικονομικής ασυνέπειεας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην τοποθέτησή του ο ατζέντης του Άκερ, μέσω social media:

«Εκεί στην Αχαΐα που και καλά έχετε αγνοήσει απόφαση παγκοσμίου δικαστηρίου με διάφορα πονηρά παρατράγουδα από παραγοντίσκους που ζούνε για καμιά φωτογραφία σε καμιά ξεχασμένη τοπική εφημερίδα και φτιάχνουν την ομάδα με τα λεφτά κάποιων άλλων, να ξέρετε ότι έρχεται πέλεκυς με πρόστιμο έως 150 χιλ. ελβετικά φράγκα συν κατασχέσεις από ελληνικά δικαστήρια και μετά θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες ή σε καμιά πλατφόρμα στο λιμάνι.

Φτάνει πια με το να υπογράφουμε και μετά όλοι συμβουλευόμαστε στον Copperfield για να εξαφανιστούμε. Έχετε κουράσει. Ακούστε μια δική μου συμβουλή δωρεάν, αντί να δίνετε 2 χιλιάρικα σε κάποιον που έχει να κερδίσει δίκη πριν ακόμα ανακαλύψουν τον τροχό και την επόμενη θα την κερδίσει όταν εκλεγεί Κινέζος Πάπας στη Ρώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ