Με νέο όνομα στην Α2 και στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του, ενημέρωσε την ΕΟΚ πως θα παίζει με το όνομα «Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα» στην Α2 αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.


Με νέο όνομα στην Α2 και στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός | to10.gr

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κι ενημέρωσε την ΕΟΚ πως θα παίζει στην Α2, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας με το όνομα Ολυμπιακός Β’-Αναπτυξιακή ομάδα, ενώ θα έχει και τροποποιημένο έμβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει το βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ για τους αγώνες της Α2, το οποίο είναι και αδειοδοτημένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο