Κάιλ Γκάι: «Μερικοί ξέχασαν ποιος είμαι και αποφάσισα να τους το θυμίσω»

Κάιλ Γκάι: «Μερικοί ξέχασαν ποιος είμαι και αποφάσισα να τους το θυμίσω»

Ο Κάιλ Γκάι μετά την πρόκριση της Τενερίφης επί της Μάλαγα για το Κύπελλο Ισπανίας δήλωσε ότι ο κόσμος ίσως να ξέχασε ποιος είναι και αποφάσισε να τους το θυμίσει, ενώ έκανε και μια αναφορά για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Κάιλ Γκάι μοιάζει αναγεννημένος στην Τενερίφη. Ο Αμερικανός έχει βρει πατήματα και θυμίζει τον παίκτη που θαύμασε πέρυσι η Ευρώπη και όχι τον γκαρντ που ήταν εκτός κλίματος στον Παναθηναϊκό AKTOR, με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στην νίκη της Τενερίφης με 91-83 στον προημιτελικό του Copa del Rey.

Στον προημιτελικό κόντρα στην Μάλαγα ο 26χρονος γκαρντ ήταν καθοριστικός για την νίκη της ομάδας αφού έβαλε 23 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την πρόκριση της Τενερίφης.

Διαβάστε επίσης: Στο… μυαλό του Μεντιλίμπαρ – Οι σκέψεις για το ντέρμπι στην Τούμπα

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μετά την εξαιρετική του εμφάνιση, δήλωσε ότι ήθελε να υπενθυμίσει σε κάποιους ποιος είναι πραγματικά ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και για την  παρουσία του στους πράσινους.

«Μερικοί ξέχασαν ποιος είμαι και αποφάσισα να τους το θυμίσω» τόνισε αρχικά ο Αμερικανός, για να προσθέσει στην συνέχεια κλείνοντας τις δηλώσεις του:

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πήραμε μόνο μία νίκη και είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν ξέρω τι έγινε στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, παίρνω λεπτά συμμετοχής και νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ