Ηρακλής : Θέλει να κρατήσει Χανλάν και Καββαδά

Ηρακλής : Θέλει να κρατήσει Χανλάν και Καββαδά

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να παρουσιαστεί δυνατή την επόμενη σεζόν για αυτό θέλει να κρατήσει τους δύο παίκτες της.

Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες της Basket League που κινούνται δυναμικά. Οι άνθρωποι του Γηραιού έχουν όραμα για αυτό μετά τις μεταγραφές, θέλουν να προχωρήσουν και σε ανανεώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν ο Ηρακλής θέλει να κρατήσει τους Ολιβιέρ Χάνλαν και Βασίλη Καββαδά, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις υποθέσεις τους.

Ο Καναδός γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων της περσινής σεζόν και ταυτόχρονα με τους  16.3 πόντους και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο είχε συγκεντρώσει πολλά βλέμματα επάνω του και ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης. Στον Γηραιό συζήτησαν με την πλευρά του, του τόνισαν ότι είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον  Σκάιλερ Μπόουλιν και τον έπεισαν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Έχουν γίνει οι συζητήσεις στο οικονομικό κομμάτι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Βασίλη Καββαδά.Ο Έλληνας σέντερ είχε 9 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ο Βαγγέλης Ζιάγκος τον θέλει στην  ομάδα που δημιουργεί και οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την προσφορά τους για να πραγματοποιηθεί και η δική του παραμονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ