«Πάει στην Κίνα ο Φριντέτ, συμφώνησε με τους Σανγκάη Σαρκς»

«Πάει στην Κίνα ο Φριντέτ, συμφώνησε με τους Σανγκάη Σαρκς»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο έμπειρος γκαρντ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στην Κίνα.

Ετοιμος να επιστρέψει στην Κίνα, για να αγωνιστεί με τη φανέλα των Σανγκάη Σαρκς, είναι ο Τζίμερ Φριντέτ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει ο Emiliano Carchia του «Sportando», ο Αμερικανός ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει μόνιμα στην Κίνα, αφού φέρεται να συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Σανγκάη Σαρκς. Μια ομάδα την οποία γνωρίζει πολύ καλά, αφού αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι το 2019. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ομάδα προπονητής είναι ο Μάνος Μανουσέλης.

Όπως αναφέρει στο… τιτίβισμά του ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Φριντέτ θα αμείβεται με 1.6 εκατ. δολάρια, δηλαδή 100.000 δολάρια λιγότερα απ’ όσα προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους Πράσινους για τη σεζόν 2020/21.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός στην καριέρα του Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος πέρσι στην Ευρωλίγα είχε 27 συμμετοχές με μέσο όρο 12,9 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ σε 18 παιχνίδια στην Α1 μέτρησε αντίστοιχα 13,7 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

Δείτε το… τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ