Μάνατζερ Φριντέτ : «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους Σαρκς»

Μάνατζερ Φριντέτ : «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους Σαρκς»

Ο Κρις Έμενς τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν ισχύουν τα περί συμφωνίας του Φριντέτ με τους Σαρκς

Ο Τζίμερ Φριντέτ φέρεται να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην Κίνα, μετά τα όσα αναφέρονται από χθες για επικείμενη συμφωνία με τους Σανγκά Σαρκς.

Ο ατζέντης του Αμερικανού γκαρντ, που προς το παρόν έχει κανονικά συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, προχώρησε με δηλώσεις του σε κατηγορηματική διάψευση των ρεπορτάζ που έφερναν τον πελάτη έτοιμο να μετακομίσει και πάλι στην Κίνα.

Ο Κρις Έμενς τόνισε ότι δεν ισχύουν τα περί συμφωνίας του Φριντέτ με τους Σαρκς, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επιτραπούν οι μεταγραφές ξένων παικτών.

«Μιλάμε με πολλές ομάδες, ψάχνοντας για μια λύση για τη σεζόν 2020-21. Καμία τέτοια συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί. Δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε για μια συμφωνία στην Κίνα, τουλάχιστον μέχρι να ορίσουν αν θα επιτραπούν οι μεταγραφές από το εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά ο Έμενς.

Το «Sportando» καταλήγει το ρεπορτάζ του τονίζοντας πως οι δικές του πηγές επιμένουν, ότι εφόσον επιτραπούν οι ξένοι στο κινεζικό πρωτάθλημα, τότε ο Φριντέτ θα παίξει στους Σαρκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ