Παραιτήθηκε ο Ζομπανάκης από τον ΕΣΑΚΕ

Παραιτήθηκε ο Ζομπανάκης από τον ΕΣΑΚΕ

Δεν άντεξε και πολύ ο Κωστής Ζομπανάκης στον ΕΣΑΚΕ και τα… βρόντηξε από τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της λίγκας.

Στον ΕΣΑΚΕ τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Τα προβλήματα όλο και διογκώνονται, με την ΕΚΟ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, παρότι τονίζουν στην λιγκα πως θα συνεχιστεί η συνεργασία, ενώ παράλληλα το πρωτάθλημα ψάχνει την επόμενη τηλεοπτική του στέγη.

Και όχι μόνο αυτό. Πλέον αναζητά και το νέο Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, αφού ο Κωστής Ζομπανάκης παραιτήθηκε.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου απογοητεύτηκε από την… καμένη γη που αντίκρυσε στην λίγκα, κατάλαβε ότι η φιλοσοφία του δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους αυτής και αποφάσισε να αποτραβηχτεί μία και καλή, παρότι η συνεργασία των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει πριν περίπου δύο μήνες.

Ο Ζομπανάκης ήταν ο άνθρωπος που θα έτρεχε ότι είχε να κάνει με την εύρεση χορηγού και την τηλεοπτική στέγη του ΕΣΑΚΕ, όμως πλέον θα πρέπει να βρεθεί ο διάδοχός του σε αυτό το δύσκολο πόστο, την ώρα που το πρωτάθλημα… μπάζει από παντού και κανείς δεν γνωρίζει τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν τη σεζόν 2020-21 στην Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ