Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό στον Ηρακλή

Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό στον Ηρακλή

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή ανακοίνωσε πως όλα τα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά σε εξετάσεις που τους έγιναν για τον κορωνοϊό.

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν καθώς έφυγε ένα σημαντικό «εμπόδιο» που είχε.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι άνθρωποι του «Γηραιού» υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό και ήταν όλοι τους αρνητικοί. Επίσης οι αθλητές υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και τη Δευτέρα (17/8) θα γίνουν τα απαραίτητα εργομετρικά και καρδιολογικά τεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ, ενόψει της προετοιμασίας της Ομάδας μας, όλοι οι Αθλητές μας, οι Προπονητές και τα στελέχη υπεβλήθησαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού COVID-19.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, και ως εκ τούτου η Ομάδα μας μπορεί να προπονείται όλη μαζί, με βάση πάντα τα σχετικά πρωτόκολλα και κατευθύνσεις των αρμοδίων, κάτι το οποίο θα ξεκινήσει από αύριο, Πέμπτη 13/8, στο Ιβανώφειο.

Στην προετοιμασία θα ενσωματωθούν και οι Σκοτ Σαγκς, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο, Παρασκευή (14/8), Ολίβιερ Χάνλαν (αναμένεται Κυριακή 16/8)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ