Παπαντωνίου : «Να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζει κάτι καλύτερο στον ΠΑΟΚ»

Παπαντωνίου : «Να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζει κάτι καλύτερο στον ΠΑΟΚ»

Να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά και να κοιτάξουν το μέλλον παρότρυνε την ομάδα του ο Νώντας Παπαντωνίου σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της κλήρωσης της Basket League.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης της φετινής Basket League, Νώντας Παπαντωνίου εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ, παραχωρώντας δηλώσεις σχετικά με τη νέα χρονιά.

Ο 30χρονος νεοαποκτηθείς γκαρντ του Δικεφάλου του Βορρά, ετοιμάζεται να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαντωνίου: 

«Θέλω να ευχηθώ καλή μπασκετική χρονιά, υγεία σε όλους τους αθλητές, γιατί για εμάς είναι πιο δύσκολο αυτήν την περίοδο, με τον κορωνοϊό. Μακάρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με κόσμο στο γήπεδο, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η προηγούμενη θητεία μου στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σύντομη, δεν κατάφερα να το ζήσω αρκετά, να νιώσω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Φέτος, γίνεται μια προσπάθεια με καινούρια διοίκηση, ο κ. Χατζόπουλος είναι πλέον στην ομάδα. Θέλουμε να ξεχαστεί η περυσινή χρονιά και να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζει κάτι καλύτερο στον ΠΑΟΚ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ