Τσαϊρέλης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Τσαϊρέλης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο φόργουορντ του Ηρακλή αναφέρθηκε στην κλήρωση της Basket League και το μέλλον της ομάδας του τη σεζόν που έρχεται.

Για την κλήρωση της Basket League μίλησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή. Ο Έλληνας φόργουορντ σχολίασε στο iraklis-bc.gr και δήλωσε αισιόδοξος για την ομάδα του Γηραιού.

Αναλυτικά είπε: «Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Το ζητούμενο στη φετινή χρονιά, όπως αυτή αναμένεται να κυλήσει με όλα αυτά τα προβλήματα είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι.

Νομίζω ότι με την ομάδα που έχουμε και με τα πρώτα δείγματα που έχουμε δείξει απ’ την προετοιμασία και τα φιλικά, τα οποία είναι πολύ ενθαρρυντικά, μπορούμε να πάμε καλά και να βελτιωνόμαστε και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε πιστεύω ότι καμία ομάδα δε θα είναι απολύτως έτοιμη με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οπότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και εμείς έχουμε και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες σε λίγες ημέρες.

Όλα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και πιστεύω ότι φέτος η Ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω, για το οποίο δουλεύει τόσο πολύ απ’ το ξεκίνημα της προετοιμασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ