Ζήσης : «Πετυχημένη η σεζόν με τίτλους»

Ζήσης : «Πετυχημένη η σεζόν με τίτλους»

Αισιόδοξος και βάζοντας ψηλά τον πήχη παρουσιάστηκε ο Νίκος Ζήσης, στην συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ ενόψει του Σούπερ Καπ.

Ο Νίκος Ζήσης ξεκαθάρισε πως η σεζόν θα είναι πετυχημένη μόνο αν η ΑΕΚ κατακτήσει τίτλους, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ και μετέπειτα με το Final 8 του Basketball Champions League.

Ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: 

«Να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Είναι ευτυχής συγκυρία αυτό το Σούπερ Καπ από τη στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τις διοργανώσεις. Οι ομάδες δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στο τουρνουά και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για το Final 8. Όταν μπαίνεις στο παρκέ δίνεις το 100% για να το κερδίσεις. Εμείς σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και παρά τις αλλαγές που έκανε θέλουμε να είμαστε συνεπείς για να τον κερδίσουμε», ανέφερε.

Στο ερώτημα για το πως θα θεωρηθεί επιτυχημένη η προσεχείς σεζόν για την ΑΕΚ, που ενδεχομένως να είναι και η τελευταία της καριέρας του:

«Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους. Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν που έχουμε κατακτήσει τίτλους. Θα πρέπει να πάρουμε έναν-έναν τους στόχους. Με τη δουλειά που θα κάνουμε και ελπίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη χωρίς διακοπές, να δούμε τι θα κάνουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

Κλείνοντας, για το αν είναι έξτρα κίνητρο για αυτόν να διεκδικήσει τίτλους, ανέφερε:

«Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από αυτό το κίνητρο, να κερδίζουμε τίτλους. Πόσο μάλλον μετά από τέτοια μεγάλη διακοπή. Ζήσαμε μια περίοδο καραντίνας αναγκασμένοι να μείνουμε σπίτι. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να συμμετάσχεις σε μεγάλους αγώνες και να κερδίσεις τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ