Άρης : Επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA!

Η FIBA ανακοίνωσε απαγόρευση μεταγραφών, εξαιτίας της ασυνέπειας της ΚΑΕ Άρης στις υποχρεώσεις της απέναντι στον Βασίλη Καββαδά.


Άρης : Επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA! | to10.gr

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση στον Άρη. Μετά την επιδίκαση 128.000 ευρώ στον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς από τη FIBA, για οφειλές της ΚΑΕ προς τον Σέρβος φόργουορντ, ήρθε νέο, ακόμη πιο «βαρύ» χτύπημα.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Πιο συγκεκριμένα, η FIBA ανακοίνωσε απαγόρευση μεταγραφών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της της μη καταβολής των οφειλόμενων στον Βασίλη Καββαδά!

Η ΚΑΕ Άρης είχε προθεσμία ως τις 5 Ιανουαρίου προκειμένου να αποπληρώσει το απαιτούμενο ποσό (γύρω στις 70.000 ευρώ), κάτι που τελικά δεν έκανε. Έτσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία προχώρησε σε απαγόρευση μεταγραφών για τον Άρη.

Έτσι, έως ότου οι κιτρινόμαυροι διευθετήσουν το θέμα με τον νυν σέντερ της ΑΕΚ, θα μπορούν να παίρνουν μόνο παίκτες που το letter of clearence τους βρίσκεται στην Ελλάδα.

Πλέον γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν αποχωρήσει κι άλλος παίκτης από ‘δω και στο εξής (πχ Μπελ) τότε ο Άρης δεν θα μπορεί να τον αντικαταστήσει!

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ