Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φοράει γραβάτα και μιλάει με τον Μπέκαμ. Ποιος είναι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ανακοίνωση της Cosmote TV για το εξώδικο στην ΚΑΕ ΑΕΚ

Το συνδρομητικό κανάλι τοποθετήθηκε για το εξώδικο που απέστειλε στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Η Cosmote TV αναφέρθηκε και στην στάση του Παναθηναϊκού.

Ανακοίνωση της Cosmote TV για το εξώδικο στην ΚΑΕ ΑΕΚ | to10.gr

Ως γνωστόν, η Cosmote TV απέστειλε εξώδικο στην ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με το συμβόλαιο των δυο πλευρών που λήγει την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το συνδρομητικό κανάλι εξήγησε το πως έχει η κατάσταση και ποιες ενέργειες εκκρεμούν από την «κιτρινόμαυρη» πλευρά για να λυθεί η σύμβαση.

Παράλληλα, η Cosmote τονίζει στην ανακοίνωσή της, πως η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ανταποκριθεί στην πρόσκληση για διακανονισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Cosmote TV στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων και φορέων που διοργανώνουν τα οικεία πρωταθλήματα, αλλά και τη συνεχή εξέλιξη των ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cosmote TV στηρίζει την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος Basket League και προσφέρει τη δυνατότητα στις ΚΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, με τις οποίες έχει συμβάσεις σε ισχύ, να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον το επιθυμούν, με μόνη συνθήκη την τακτοποίηση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων και τη διασφάλιση του έννομου συμφέροντός της.

Η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή μας για διακανονισμό και λύση της σύμβασης, εφόσον προχωρήσει η κεντρική διαχείριση, ενώ είμαστε σε αναμονή της ανταπόκρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που εκκρεμούν και να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης της μεταξύ μας σύμβασης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από