Ηρακλής : Ικανοποιητική εμφάνιση σε φιλικό με τον Άρη

Ηρακλής : Ικανοποιητική εμφάνιση σε φιλικό με τον Άρη

Την ευκαιρία να «τσεκάρει» την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει της πρεμιέρας της Basket League είχε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του είχε ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Ηρακλή και Άρη.

Ο κόουτς του «Γηραιού» έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο παρκέ, ενώ έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί παρά ελάχιστα. Σκορ δεν κρατήθηκε από καμία ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

Θετικό βαθμό πήραν οι παίκτες του Ηρακλή από τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο στο σημερινό, προπονητικού χαρακτήρα, φιλικό που έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ιδίως όσοι δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής και δη οι πιο νέοι ηλικιακά, με τον Γιώργο Φίλλιο επί παραδείγματι να ξεκινά στην πεντάδα και στα δυο ημίχρονα και οι Γεωργαλάς, Τσίλντρες, Γκιουζέλης μαζί του να παίζουν και ένα έξτρα πεντάλεπτο.

Βεβαίως και οι έμπειροι Βεργίνης – Τσαιρέλης έβαλαν τη σφραγίδα τους στην καλή παρουσία της Ομάδας μας που θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σαββατο 24/10 και ώρα 19:00 στο Ιβανώφειο. Δεν κρατήθηκε σκορ στον αγώνα μια και χρησίμευσε στους προπονητές για να δουν τακτικές και πρόσωπα, όμως και πάλι παρουσιάστηκε καλό θέαμα και δυνατές μονομαχίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ