Παπαντωνίου : «Θα δώσουμε το 150% κόντρα στον Ηρακλή»

Παπαντωνίου : «Θα δώσουμε το 150% κόντρα στον Ηρακλή»

Θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή για τη πρώτη αγωνιστική της Basket League, σύμφωνα με τον Νώντα Παπαντωνίου.

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις φετινές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος αγωνίζεται απέναντι στον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» με τον γκαρντ των «ασπρόμαυρων» Νώντα Παπαντωνίου να τονίζει πως οι παίκτες θα δώσουν το… 150% για το «ροζ φύλλο».

Όσα είπε ο Παπαντωνίου στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα μετά από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι που ήταν για το κύπελλο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και την καλή εμφάνιση που κάναμε, περιμέναμε πάλι 15 ημέρες για να έρθει επιτέλους η στιγμή να παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι ένα τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Ηρακλή το οποίο έχει σημασία για τον σύλλογο», είπε και αναφέρθηκε στο ντέρμπι (24/10, 19:30) με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

«Όλοι γνωρίζουν πως είναι τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και ειδικά του ΠΑΟΚ εναντίον του Ηρακλή και του Άρη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά με τους προπονητές διαβάζοντας τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα δώσουμε το 150% της προσπάθειας μας ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε αυτή την πρώτη νίκη».

«Μπορεί να είναι κλισέ αλλά είναι ρεαλιστικό. Η ευχή μου είναι να παραμείνουν όλοι οι αθλητές της Basket League υγιείς, όπως και όλος ο κόσμος βέβαια, μακριά από τον COVID και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα μέσα στις 4 γραμμές. Να μην έχουμε τα περσινά και να καταφέρει η ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ