Χρυσικόπουλος : «Κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο»

Χρυσικόπουλος : «Κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα (31/10, 19:30) και για το μπάσκετ στην Ελλάδα εν μέσω κορωνοϊού.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα (31/10, 19:30) στην Basket League αλλά και για το μπάσκετ στην Ελλάδα την εποχή του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο

Καλησπέρα σε όλους του φίλους της ΑΕΚ και του μπάσκετ.

Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό. Εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι και το χειρότερο όλων ήταν, ότι γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνος είναι ο αντίπαλός μας. Παρόλα αυτά, αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και με κακή εμφάνιση, κάτι που μας κάνει ακόμα πιο παθιασμένους ενόψει της συνέχειας.

Αύριο υποδεχόμαστε τη Λάρισα, ακόμα μια ταλαντούχα ομάδα της Basket League. Η Λάρισα όπως έχουμε δει έως τώρα παίζει σε υψηλό τέμπο. Πιστεύω, ότι ο αγώνας έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν του προηγουμένου Σαββάτου, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τη δεύτερη νίκη στο Πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εμφάνιση, που αρμόζει στην ΑΕΚ.

Έχουμε συμφωνήσει, ότι μέσα σ’ όλη αυτή την αβεβαιότητα – εξαιτίας της πανδημίας – για το «αύριο» του Πρωταθλήματος πρέπει κάθε μέρα να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο. Γιατί δεν ξέρουμε αν και για πόσο ακόμη θα το έχουμε αυτό…

Να είστε όλοι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ