Μούρτος : «Πρόκληση για εμάς το ματς με την ΑΕΚ»

Μούρτος : «Πρόκληση για εμάς το ματς με την ΑΕΚ»

Όλα όσα είπε ο Σπύρος Μούρτος ενόψει του παιχνιδιού της Λάρισας με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Μετά από την πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό η Λάρισα έρχεται και πάλι στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για τη δεύτερη «στροφή» του πρωταθλήματος (31/10, 19:30).

Ο Σπύρος Μούρτος, δήλωσε πως είναι ένα ματς-πρόκληση για εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ υπογράμμισε πως τα πρώτα παιχνίδια θα δείξουν που θέλει η ομάδα του βελτίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ της Λάρισας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η πρώτη αγωνιστική της Basket League για εμάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, διότι αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, μία ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά παραμένει η κορυφαία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια τις Basket League είναι υψηλών απαιτήσεων, καθώς παίζουμε μέσα στην έδρα ενός διψασμένου συνόλου, που επιθυμεί να φτάσει μακριά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για εμάς είναι ένα ματς πρόκληση, θα παλέψουμε μέσα στο παρκέ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι από τη διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών θεωρώ ότι θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τους τομείς που θέλουμε βελτίωση.

Ο προπονητής φανερώνει πίστη στις δυνατότητες μας και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον δικαιώσουμε, τόσο με τις εμφανίσεις μας, όσο και με τα αποτελέσματα τα οποία θα πάρουμε και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ