Basket League : Αναβλήθηκε ο αγώνας Άρης – Ηρακλής

Basket League : Αναβλήθηκε ο αγώνας Άρης – Ηρακλής

Ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή για την Basket League αναβλήθηκε λόγω των μέτρων που έχουν θεσπιστεί στη Θεσσαλονίκη για τον κορωνοϊό.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μετά τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί στο «Nick Galis Hall».

Με τις παρούσες συνθήκες, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (01/11) στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι πρώτες σκέψεις είναι για μετάθεση του αγώνα για την Τετάρτη (04/11) ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της συνάντησης Άρης-Ηρακλής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο Κυριακή (01/11) στο Αλεξάνδρειο διότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου και το γήπεδο παραμένει κλειστό σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό 4484Β/11.10.20 ΦΕΚ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Ο αγώνας Άρης-Ηρακλής για τη 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ