Βουγιούκας : «Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ανάγκη τη νίκη από εμάς»

Βουγιούκας : «Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ανάγκη τη νίκη από εμάς»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται περισσότερο τη νίκη για λόγους ψυχολογίας.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερο τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να βελτιώσουν την κακή ψυχολογία τους.

Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV είπε: «Και για τον κόσμο και για εμάς αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Πόσω μάλλον όταν είναι στην έδρα σου απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω είναι διαφορετικά γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μπρος. Παλιότερα ο Ολυμπιακός δεν είχε επιτυχίες και είχε μεγάλη πίεση. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό υπήρχε πίεση για να παραμείνουμε ψηλά. Και στις δύο ομάδες υπήρχε πίεση για νίκη».

Για τηγ φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Κρατήσαμε έναν κορμό σε σχέση με πέρυσι και έγιναν κάποιες αλλαγές. Κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του. Έχουμε έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, ενώ και ο Γκιστ παίζει εξαιρετικά. Υπάρχει ιεραρχία και ρόλοι στην ομάδα. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει αρνητικά αποτελέσματα, αλλά στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με μια νίκη θα ανέβουν ψυχολογικά. Εμείς δεν θέλουμε να το επιτρέψουμε αυτό και θα παλέψουμε για νίκη».

Για την κούραση: «Όλοι λένε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καλώς ή κακώς επηρεάζουν οι τραυματισμοί. Έχει να κάνει με την προπόνηση αυτό. Σε γενικές γραμμές οι προπονητές και το σταφ έχουν διαχειριστεί πολύ καλά το ροτέισον. Υπάρχει κόπωση, αλλά δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών.

Όσον αφορά το θέμα της ψυχολογίας τόνισε: «Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο για να μας ανεβάσει για τη συνέχεια. Πιο πολλά θα κερδίσει ο Ολυμπιακός από τη νίκη. Και εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη όμως. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ανάγκη τη νίκη από εμάς, αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ