Σλαφτσάκης : «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Σλαφτσάκης : «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μετά την νίκη του Άρη επί του Ηρακλή (81-75) στο Nick Galis Hall.

Μετά τη νίκη του Άρη επί του Ηρακλή στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League ο φόργουορντ των νικητών, Διαμαντής Σλαφτσάκης, τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Παράλληλα, υποστήριξε πως μετά την επικράτηση αυτή οι παίκτες του Άρη μπορούν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Αρχικά τόνισε: «Για εμάς ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Θεωρώ μετά από τόσες αναβολές ήταν δύσκολο. Το κλειδί που μας έδωσε τη νίκη η άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σημάδι ότι δεχθήκαμε μόνο 9 πόντους. Πρέπει να κοιτάξουμε τα διαστήματα στα οποία ήμασταν μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε στη σκληράδα μας».

Για την προσφορά του πάγκου στο παιχνίδι: «Δεν έχουμε πιάσει το πικ της απόδοσης μας και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη θεωρώ πως ταίριαξε αυτή η πεντάδα. Έδωσε πολύ ένταση και ενέργεια. Όταν βγάλαμε μερικές καλές άμυνες, το Πιστέψαμε κιόλας και λογικά γι’ αυτό ο κόουτς κράτησε αυτή τη πεντάδα».

Για το αν η ομάδα μπορεί να χτίσει ψυχολογικά μετά την μεγάλη ανατροπή στο σκορ: «Η νίκη δίνει στην ομάδα μας ηρεμία και μεγαλύτερη αισιοδοξία για την συνέχεια. Παράλληλα, δίνει και μια ψυχολογία στους εαυτούς μας, ώστε να δουλέψουμε πιο σκληρά και να σταματήσουμε αυτή τη γκρίνια που υπήρχε και όσα ακουγόντουσαν τόσο καιρό. Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη».

Για το τρίποντο του: «Δεν έχω ξαναβάλει τέτοιο καλάθι. Εκεί πιστέψαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ