Βεργίνης : «Συγγνώμη στον κόσμο μας για την εμφάνιση κόντρα στον Άρη»

Βεργίνης : «Συγγνώμη στον κόσμο μας για την εμφάνιση κόντρα στον Άρη»

Στον κόσμο του Ηρακλή απολογήθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης για την εμφάνιση του «Γηραιού» απέναντι στον Άρη που έφερε και την ήττα.

Συγγνώμη στους φιλάθλους του Ηρακλή ζήτησε ο Δημήτρης Βεργίνης μετά την ήττα του «Γηραιού» στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη στο ματς του πρωταθλήματος, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως στο ντέρμπι της πόλης, εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι, ενώ τόνισε την ανάγκη να έρθει το «ροζ φύλλο» κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Άρη, πραγματοποιήσαμε μια άσχημη, για τα δεδομένα μας, εμφάνιση. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πραγματικά χρειαζόμασταν πολύ. Το γεγονός ότι είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας, ήταν κάτι που τελικά μας στοίχισε.

Η εμφάνιση μας αυτή, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας, τόσο της πρώτης αγωνιστικής, όσο και των προπονήσεων. Το Σάββατο (14/11) απέναντί στον Ιωνικό εκτός έδρας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς, εκτός από τη νίκη. Οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα από την αρχή, και να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας στο Πρωτάθλημα…

Υ.Γ. Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στο κόσμο μας γι’ αυτή τη κακή μας εμφάνιση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ