Μυκονιάτης : «Να περιορίσουμε τους επικίνδυνους παίκτες του Ιωνικού»

Μυκονιάτης : «Να περιορίσουμε τους επικίνδυνους παίκτες του Ιωνικού»

Στα πλεονεκτήματα του Ιωνικού Νικαίας αναφέρθηκε ο συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στον Ηρακλή, Σταύρος Μυκονιάτης, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Από τον Ιωνικό φιλοξενείται ο Ηρακλής για την τέταρτη «στροφή» της Basket League (14/11, 17:00).

Ο βοηθός προπονητή του «Γηραιού», Σταύρος Μυκονιάτης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τους επικίνδυνους παίκτες των αντιπάλων, κάτι που μπορεί να γίνει με τη καλή άμυνα. Παράλληλα, υποστήριξε πως στον Ηρακλή έχουν αναλύσει το πήγε… στραβά στο ματς με τον Άρη, το οποίο και έχουν αφήσει πίσω τους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης:

«Για την 4η Αγωνιστική καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την ομάδα του Ιωνικού ενώ εμείς προερχόμαστε από εκτός έδρας ήττα στο πλαίσιο του αναβληθέντος αγώνα της 2ης αγωνιστικής την Τρίτη και πρέπει να ανακάμψουμε.

Αναλύσαμε το τι δεν πήγε καλά με τα παιδιά και ξεκινήσαμε την προετοιμασία  για το επόμενη παιχνίδι   αφήνοντας το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού πίσω μας.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ «περίεργο» παιχνίδι όπου μόλις πρόσφατα παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να βγάλουμε τον αντίπαλό μας έξω από το αγαπημένο του παιχνίδι, που είναι οι πολλές κατοχές με κύρια έκφραση το σουτ 3 πόντων, βάζοντας μπροστά τις αρετές μας αλλά και την ποιότητα μας μέσα στο παρκέ.

Ο Ιωνικός διαθέτει αρκετά επικίνδυνους παίκτες όπως ο Adam Smith, ο Fitzpatrick αλλά και ο Zeisloft, που πρέπει να περιορίσουμε με καλή άμυνα.

Η ομάδα της Νίκαιας προέρχεται από 3 σερί ήττες και περιμένουμε την αντίδραση της»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ