Ζιάγκος : «Ιδιαίτερο παιχνίδι, σημαντική η νίκη»

Ζιάγκος : «Ιδιαίτερο παιχνίδι, σημαντική η νίκη»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα ελέω πανδημίας και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη επί του Ιωνικού.

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Ιωνικού ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, με τον προπονητή του Ηρακλή να εστιάζει και στις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχει λόγω του ιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντική νίκη, όπως και κάθε νίκη. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών, συμμετέχουμε όλοι σε μία διαδικασία ειδικών συνθηκών, με τον Άρη ο αγώνας αναβλήθηκε δύο φορές, όσοι γνωρίζουμε από ομαδικό αθλητισμό καταλαβαίνουν τι λέω, ένα διάστημα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Περνάμε από το ένα άκρο στο άλλο, χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει κερδηθεί με τον Άρη, τα παιδιά έπρεπε να προετοιμαστούν σε τρεις μέρες για το επόμενο παιχνίδι . Μπράβο στα παιδιά και με τον τρόπο που διάβασαν το παιχνίδι με τον Ιωνικό, που αγωνίστηκαν και που αντέδρασαν».

Για τους Τσαϊρέλη, Μπόουλιν και Βεργίνη που πρωταγωνίστησαν:

«Έχει να κάνει με την αθλητική ποιότητα των παιδιών και με τον αθλητικό τους εγωισμό. Δέχθηκαν σκληρή κριτική. Αντέδρασαν, τους ενόχλησε η ήττα με τον Άρη. Ο Μπόουλιν έκανε πολύ καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ