Κολοσσός Ρόδου : Ανακοίνωσε Μπράντον Γιανγκ

Κολοσσός Ρόδου : Ανακοίνωσε Μπράντον Γιανγκ

Ο Κολοσσός Ρόδου επισημοποίησε την απόκτηση του Μπράντον Γιάνγκ, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Γκρίφιν, που έφυγε για τη Ζενίτ.

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Γκρίφιν, που αποχώρησε για τη Ζενίτ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Γιάνγκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Λαυρίου και πλέον θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Ρόδου, με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη να ελπίζει πως ο παίκτης θα αποδειχτεί «λίρα εκατό», όπως ο Γκρίφιν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπράντον Γιανγκ.

 Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος στο 16 Νοεμβρίου του 1991, έχει ύψος 1,93μ. και είναι απόφοιτος του κολεγίου «DePaul» (2010-14). Ο Γιανγκ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λαυρίου. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ελβετία και τη BBC Monthey, ενώ τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στη λίγκα του Λιβάνου και τη Champville SC, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,8 κλεψίματα, σε 19 παιχνίδια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ