Βόβορας : «Υπάρχει στεναχώρια, επειδή στα τελευταία ματς δεν παλέψαμε μέχρι το τέλος»

Βόβορας : «Υπάρχει στεναχώρια, επειδή στα τελευταία ματς δεν παλέψαμε μέχρι το τέλος»

Μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, ο Γιώργος Βόβορας έκανε τον απολογισμό του Παναθηναϊκού από τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, ενώ μίλησε και για τους Όγκαστ, Μπέντιλ και Καλαϊτζάκη που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός γύρισε από την Ισπανία με 0/2 στη διπλή αγωνιστική της Euroleague μίλησε ο Γιώργος Βόβορας, μετά τη λήξη του παιχνιδιού κόντρα στον Κολοσσό τον οποίο και χαρακτήρισε ως μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Παράλληλα, τόνισε πως ήταν σημαντικό που πήραν χρόνο συμμετοχής οι Όγκαστ, Μπέντιλ που ήταν εκτός προπονήσεων αρκετό καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στον Καλαϊτζάκη.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

«Θεωρώ ότι το επίπεδο της ενέργειας του Κολοσσού είναι σαν ομάδας Euroleague. Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, εύκολο το κάνουμε εμείς. Το επίπεδο της διάθεσης και της ενέργειας ήταν αυτό που έπρεπε να κοιτάξουμε μετά τις δύο ήττες στην Euroleague και νομίζω ότι πήραμε ένα καλό βαθμό στο πως πήγαμε στα ριμπάουντ, στο πως πιέσαμε και στην άμυνά μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αν θέλουμε να βελτιωθούμε πρέπει η άμυνά μας να είναι σε υψηλά στάνταρ.

Παίκτες όπως ο Όγκαστ και ο Μπέντιλ ήταν έξω για αρκετό καιρό και χρειάζονται χρόνο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα βρούμε ρυθμός και θα μπορέσουμε να στηριζόμαστε σε 12 παίκτες. Θέλω 12 παίκτες να είναι πάντα έτοιμοι αυτή είναι η φιλοσοφία. Θέλει χρόνο ο Μακ. Από την ώρα που ήρθε παίζουμε περισσότερα παιχνίδια παρά προπονήσεις. Ο Καλαϊτζάκης ένα μπαίνει με αυτή την νοοτροπία θα βρει τον ρόλο του. Οποιοσδήποτε νέος αν θέλει να μπει στον Παναθηναϊκό μπορεί να μπει μέσω της άμυνας.

Μέσα από την εξέλιξη αυτών των παικτών, θα εξελιχθεί και ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες από την αρχή. Έχουν τρομερή διάθεση και ενέργεια και είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθούν τόσο οι ίδιοι, όσο και η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ