Γιαννακόπουλος : «Το Λαύριο πρέπει να αντιδράσει»

Γιαννακόπουλος : «Το Λαύριο πρέπει να αντιδράσει»

Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Κύμη, θέλει κόντρα στα Τρίκαλα το Λαύριο.

Αντίδραση θέλει να βγάλει το Λαύριο μετά την ήττα από την Κύμη, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (3/2μ 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show) τα Τρίκαλα για την 15η αγωνιστική της Basket League.

O Σάκης Γιαννακόπουλος, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αφήσει στην άκρη τις δικαιολογίες και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ:

«Πρέπει να αντιδράσουμε
Στον αγώνα με την Κύμη, κάναμε κακή εμφάνιση κι αυτό μας στοίχισε τη νίκη.
Σίγουρα δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές αλλά δεν έχουμε μάθει να ζούμε με δικαιολογίες. Αυτό που προέχει τώρα είναι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα…

Μια ομάδα που έχει νέο προπονητή , ορισμένους νέους παίκτες και προσπαθεί να αλλάξει λίγο το παιχνίδι της και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Φυσικά δεν ξεχνάμε πως είναι και μια ομάδα που μας είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο με ότι αυτό συνεπάγεται για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Τώρα λοιπόν πρέπει να αντιδράσουμε, να υπερασπιστούμε την έδρα μας κι εμφανίζοντας ξανά το καλό μας πρόσωπο, να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από τον κόσμο που μας ακολούθησε στη Κύμη και για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την κακή μας εμφάνιση… Ελπίζουμε πως αυτή η κακή παρένθεση, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τους φιλάθλους μας, αφού κόντρα στα Τρίκαλα τους θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ