Άρης : Δεν προπονήθηκαν Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς

Άρης : Δεν προπονήθηκαν Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Κολοσσό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Όσοι παίκτες του Άρη δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ , πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνονται στο δεξί γόνατο και τον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα. Η συμμετοχή τους στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Κολοσσό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Προπόνηση για τους παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό (20/12) αγώνα με την ΑΕΚ ή έμειναν εκτός αποστολής, περιελάμβανε το σημερινό (21/12) πρόγραμμα. Στο γήπεδο βρέθηκαν και κάποιοι παίκτες που έπαιξαν αρκετά χθες, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Vladimir Dragicevic και ο Milan Milosevic συνεχίζουν τις θεραπείες σε γόνατο του δεξιού ποδιού και αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα. Η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Κολοσσό (26/12, 20:00, ΕΡΤFLIX), για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο (22/12)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ