Λιάπης : «Συγκεντρωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Λιάπης : «Συγκεντρωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Μιχάλης Λιάπης μίλησε για το ματς του Κολοσσού με την ΑΕΚ.

Στο πρώτο ματς για τη νέα χρονιά, ο Κολοσσός Ρόδου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, με τον Μιχάλη Λιάπη να μιλάει για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο παίκτης του Κολοσσού δήλωσε πως η ΑΕΚ διαθέτει μεγάλο ρόστερ και εμπειρία, ενώ στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι Ροδίτες κόντρα στη «Βασίλισσα».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο για όλους και σε όλους τους τομείς και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν τη χρονιά που έφυγε.

Από ‘κει και πέρα, ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Άρη, μέσα στο Αλεξάνδρειο. Νομίζω ότι δείξαμε το μέταλλο που έχουμε ως ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε καλή χημεία, καθώς παραταχτήκαμε με δέκα παίκτες. Αυτό, όμως, δεν μας εμπόδισε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο.

Ωστόσο, το ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, καθώς παίζουμε με την ΑΕΚ. Μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει μεγάλο ρόστερ και εμπειρία. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε με τον Άρη. Θα πάμε να παίξουμε με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ