ΑΕΚ : Στο Ισραήλ για να «κλειδώσει» την πρόκριση

ΑΕΚ : Στο Ισραήλ για να «κλειδώσει» την πρόκριση

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο Ισραήλ για την αναμέτρηση με τη Χάποελ Χολόν και ψάχνει νίκη για να «κλειδώσει» την παρουσία της στην επόμενη φάση του BCL.

Η ΑΕΚ στοχεύει στη νίκη μέσα στο Ισραήλ κόντρα στη Χάποελ Χολόν (05/01, 18:00) για να προκριθεί από την 5η αγωνιστική, στην επόμενη φάση του BCL.

Έχοντας ξεκινήσει με το… δεξί στο 2021, με το νικηφόρο 89-72 επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ για τη Basket League, η Ένωση θα δώσει πλέον το πρώτο παιχνίδι της, στο Basketball Champions League για το νέο έτος, απόψε στην «Toto Arena», με αντίπαλο τη Χάποελ Χολόν.

Το ματς αυτό, αφορά στην 5η αγωνιστική, η οποία είναι και η προτελευταία στον Γ’ Όμιλο. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ είναι σταθερά μόνη πρώτη, με ρεκόρ 3-1, ενώ οι Ισραηλινοί έχουν 2-2 και ισοβαθμούν στη 2η θέση με την Τσμόκι Μινσκ, από την οποία υστερούν πάντως, σε μεταξύ τους, ισοβαθμία.

Όσο για το άλλο ματς της 5ης αγωνιστικής, επίσης απόψε (05/01) η Σολέ, που έχει ρεκόρ 1-3, υποδέχεται την Τσμόκι Μινσκ (21:30). Εφόσον η ΑΕΚ νικήσει τη Χολόν, αυτόματα θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της, στους «16», χωρίς να εξαρτάται από το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι στη Γαλλία. Επίσης, εφόσον η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κερδίσει στο Ισραήλ και ταυτόχρονα η Σολέ πάρει τη νίκη επί της Μινσκ, τότε η Ένωση θα εξασφαλίσει μαθηματικά και την 1η θέση στον Γ’ Όμιλο.

Με την αποστολή της Βασίλισσας στο Ισραήλ, ταξίδεψε και ο Μάκης Αγγελόπουλος, που θα δει δια ζώσης την ομάδα. Τα προβλήματα είναι τα γνωστά, όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με τους Νίκο Ζήση και Μάρκους Σλότερ να είναι εκτός δράσης, αφού έχουν θλάσεις, στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και στο δεξί γαστροκνήμιο αντίστοιχα. Για τη Χολόν, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σι-Τζέι Χάρις, που έχει έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ