Νέντοβιτς: «Nα είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, είναι 2 ώρες από τη μέρα μας»

Νέντοβιτς: «Nα είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, είναι 2 ώρες από τη μέρα μας»

O Νεμάνια Νέντοβιτς κάλεσε τους συμπαίκτες του να αφιερώνουν δύο ώρες από τη μέρα τους ώστε να είναι συγκεντρωμένοι.

Για να είναι ανταγωιστικός ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος 100% δήλωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος τόνισε πως αυτό πρέπει να γίνεται μόνο… δύο ώρες την ημέρα. Ο Σέρβος μίλησε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά με όσα έχουν γίνει σε εμάς τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν είναι εύκολα τα απανωτά ματς. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με ατομική ποιότητα. Κερδίσαμε το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά έξι πόντων, τα άλλα δεκάλεπτα ήταν σχεδόν ισόπαλα. Αυτό σημαίνει ότι αρχίσαμε καλά, που ήταν το πρόβλημά μας στα προηγούμενα ματς. Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε ενέργεια. Οσοι αγωνίστηκαν ήταν συγκεντρωμένοι, έκαναν τη δουλειά που τους είχε ανατεθεί, είναι μία καλή νίκη. Μία νίκη είναι μία νίκη, θα την πάρουμε και θα επιχειρήσουμε να ξεπεράσουμε όσα έγιναν και να προχωρήσουμε».

Για τον νέο προπονητή: «Η κατάσταση είναι περίεργη. Δεν είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει, αλλά όπως ακούω θα έχουμε νέο κόουτς σύντομα. Μέχρι τότε πρέπει να σεβόμαστε τους δύο προπονητές μας. Είναι καλοί προπονητές. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι..».

Για τη φετινή προοπτική: «Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για την προοπτική. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστοί σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Είναι δύο ώρες από την ημέρας μας. Αν το κάνουμε μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ