Ο Τζέιμς φέρνει… ρεκτιφιέ στον ΠΑΟ

Ο Τζέιμς φέρνει… ρεκτιφιέ στον ΠΑΟ

Ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει τον Τζέιμς μέσα στην εβδομάδα, τον εντάσσει άμεσα στο σύνολο και παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τους υπόλοιπους.

Ο Μάικ Τζέιμς θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς απομένει να διευθετηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Αμερικανός έχει ήδη ενημερώσει τους Πέλικανς πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ακυρωθεί το two way contract που υπέγραψε, ώστε να ανοίξει ο δρόμος του για το ΟΑΚΑ.

Υπολογίζεται πως έως στα μέσα της εβδομάδας θα έχει αποδεσμευθεί από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης και θα πάρει το αεροπλάνο να έρθει στην Αθήνα..

Θα είναι ο ένατος ξένος παίκτης που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός και φυσικά η πολυκοσμία που υπάρχει αποτελεί τον νέο μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η μήπως όχι; Ο Μάρκους Ντένμον αναμένεται λοιπόν να αποτελέσει παρελθόν, καθώς δεν κατάφερε να πείσει για το πόσο αξιόπιστα μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα η αλλαγή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την Α1 θα γίνει άμεσα.

Όσο για τον Πέιν, θα ξεκινήσει να παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα και ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του Ματ Λοτζέσκι, θα αποφασιστεί αργότερα και το αν ένας από τους δυο θα μπει στο ρόστερ της Α1 στη θέση του Κένι Γκάμπριελ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Ζακ Ογκαστ έχει χάσει πολύ έδαφος στα πλάνα του Πασκουάλ, καθώς ούτε καν στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με αντιπάλους θεωρητικά υποδεέστερους έχει καταφέρει να δείξει κάποια σημεία βελτίωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ