Γιαννακόπουλος : «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Άρη»

Γιαννακόπουλος : «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Άρη»

Διαβάστε τι έγραψε ο καλαθοσφαιριστής του Λαυρίου, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Παρά το γεγονός ότι ο Άρης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα φέτος, το Λαύριο έχει δύσκολο έργο την Τετάρτη (18:00 (ERTPLAY1) – ΕΡΤ1 Basket League Show), αντιμετωπίζοντας τους κίτρινους στο Nick Galis Hall.

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος, με το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες, ωστόσο υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να φύγει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

«Πιστεύουμε πως μπορούμε

Δυστυχώς κανένας από εμάς δεν μπόρεσε να χαρεί τη νίκη μας κόντρα στα Τρίκαλα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Δημήτρη (Λεγκίκα)… Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Μήτσος, έχει πολλή δύναμη μέσα του και επειδή παράλληλα βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια από ιατρικής πλευράς αλλά και στο επίπεδο της αποθεραπείας, θα επιστρέψει δριμύτερος! Το Λαύριο είναι οικογένεια και είμαστε όλοι στο πλευρό του Δημήτρη…

Τώρα έχουμε μπροστά μας το σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη που προέρχεται από άτυχα αποτελέσματα και ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Προφανώς και θα θέλει να αντιδράσει με όπλο την έδρα του και τον κόσμο του, που έχει γράψει τη δική του Ιστορία.

Εμείς πάμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μην χάσουμε έδαφος στη μάχη που δίνουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για το παιχνίδι και πιστεύουμε πως μπορούμε και έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλή εμφάνιση, η οποία θα μας φέρει το θετικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουμε θα «απολαύσουμε» και το μεγάλο διάστημα που ακολουθεί, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις… Πάντα μία νίκη πριν τη διακοπή σου δίνει το δικαίωμα να δουλέψεις με καλύτερη ψυχολογία για τα επόμενα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ